Унікальна конструкція поєднує в собі функціональний ніж і зручні щипці, які нарізають кавун на рівні геометричні фігури. Ніж для кавуна зручний не тільки для розрізання кірки різної товщини, але й для акуратного вилучення м'якоті у формі ідеальних порційних шматків. Легка вага та компактний розмір не займуть багато місця на кухні, а зручна ручка легко розміститься в долоні та не вислизне з неї. Ніж для кавуна виготовлений із неіржавкої сталі, що захищає прилад від корозії та деформації у разі постійного контакту з водою. Використовувати ніж можна і для дині різних сортів. Використовувати оригінальний ніж дуже просто: вимитий кавун/диню треба розполобити звичайним ножем, бажано вздовж. Використовуйте ніж для кавуна тією стороною, на якій є спеціальна поперечна планка, саме вона м'яко розріже м'якоть і відокремить її від кірки. Після нарізання переверніть ніж і використовуйте його в ролі щипців, для виймання розміщення ідеальних шматочків соковитої м'якоті на тарілках. Після використання сполосніть інструмент під проточною водою або завантажте в посудомийну машинку. Спеціальна конструкція ножа для нарізування кавуна часточками дає змогу нарізати однаково рівні шматочки м'якоті, максимально близько до шкірки. А також ніж для кавуна можна використовувати як щипці для виймання шматочків....
Інформація для замовлення
- Ціна: Ціну уточнюйте